Τι θα προκαλούσε το ψυγείο να μη λειτουργεί;

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το ψυγείο σας στην περιοχή του Πειραιά; Η Επισκευές Ψυγείων Πειραιάς και οι άρτια καταρτισμένοι τεχνικοί μας γνωρίζουν ότι μερικές φορές ακόμη και οι καλύτερες μάρκες ψυγείων μπορεί να έχουν μηχανικά προβλήματα που τους προκαλούν δυσλειτουργίες κατά διαστήματα. Ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα με τα ψυγεία είναι η μη παραμένει στη θερμοκρασία που επιθυμείτε.

Αυτό μπορεί να συμβεί για διάφορους λόγους, μερικοί από τους οποίους είναι εύκολο να επιδιορθωθούν και άλλοι που ενδέχεται να απαιτούν επαγγελματική επισκευή συσκευών. Τι θα προκαλούσε όμως το ψυγείο σας να σταματήσει να λειτουργεί; Εδώ είναι οι πιο πιθανές αιτίες.

Ρυθμίσεις θερμοστάτη

Εάν το ψυγείο δεν σας φαίνεται αρκετά κρύο, το πρώτο πράγμα που πρέπει να ελέγξετε είναι ο θερμοστάτης. Βεβαιωθείτε ότι έχει ρυθμιστεί σε θερμοκρασία αρκετά χαμηλή. Ορισμένα ψυγεία διαθέτουν ψηφιακό θερμοστάτη όπου μπορείτε να ρυθμίσετε μια πραγματική θερμοκρασία, άλλα έχουν ένα ψηφιακό σύστημα από το πιο κρύο έως το πιο ζεστό, και άλλα έχουν έναν διαφορετικό τύπο δείκτη, όπως ένα σύστημα χρωμάτων.

Βεβαιωθείτε ότι ο θερμοστάτης έχει ρυθμιστεί στην ιδανική θερμοκρασία, οι περισσότεροι κατασκευαστές συνιστούν η θερμοκρασία να είναι περίπου 4 έως 6 βαθμούς Κελσίου . Εάν δεν μπορείτε να επιλέξετε έναν αριθμό, απλώς ρυθμίστε το ψυγείο σας στην πιο δροσερή δυνατή ρύθμιση και δείτε εάν γίνεται πιο κρύο. Μερικές φορές ο θερμοστάτης θα χτυπηθεί κατά λάθος και θα προκαλέσει βλάβη στο ψυγείο. Εάν η αλλαγή του θερμοστάτη δεν επιλύσει το πρόβλημα τότε σίγουρα υπάρχει ένα διαφορετικό πρόβλημα.

ψυγείο

Η σφράγιση της πόρτας έχει υποστεί κάποια ζημιά

Οι πόρτες του ψυγείου έχουν μια λαστιχένια σφραγίδα γύρω από την άκρη που εμποδίζει τη διαρροή του κρύου αέρα και την είσοδο του ζεστού αέρα. Εάν αυτή η σφράγιση σπάσει, ξεκολλήσει, απουσιάζει ή σκληρύνει, μπορεί να είναι πολύ δύσκολο για το ψυγείο σας να παραμείνει κρύο. Εάν η σφράγιση έχει παραβιαστεί στην πόρτα του ψυγείου ή του καταψύκτη σας, ενδέχεται να παρατηρήσετε σχηματισμό πάγου στο εσωτερικό.

Η σφράγιση μπορεί εύκολα να αντικατασταθεί εάν έχει αρχίσει να φθείρεται. Αυτό είναι πιθανότατα μια φθηνή επιδιόρθωση επειδή είναι ένα ανταλλακτικό χαμηλού κόστους και η εργασία είναι σχετικά απλή.

Τα πηνία του συμπυκνωτή είναι φραγμένα

Τα περισσότερα ψυγεία έχουν πηνία συμπυκνωτή στο κάτω μέρος που απελευθερώνουν τη θερμότητα που δημιουργείτε από το εσωτερικό του ψυγείου σας. Αυτός είναι ο λόγος που μερικές φορές αισθάνεστε ότι η θερμότητα βγαίνει από το ψυγείο σας.

Έχετε παρατηρήσει ότι η σκόνη τείνει να συσσωρεύεται γύρω από το κάτω μέρος του ψυγείου σας; Αυτή η σκόνη μπορεί να συσσωρευτεί στα πηνία του συμπυκνωτή και δημιουργήσει ένα στρώμα ανεπιθύμητης μόνωσης που εμποδίζει τα πηνία να κάνουν τη δουλειά τους. Ένας απλός καθαρισμός των πηνίων συμπυκνωτή μπορεί να είναι το μόνο που χρειάζεται.

Παγετός στα πηνία εξατμιστή

Τα πηνία του εξατμιστή βρίσκονται μέσα στο ψυγείο. Η δουλειά τους είναι να αντλούν την θερμότητα από τον αέρα που βρίσκετε μέσα στο ψυγείο και να μειώνουν τη συνολική θερμοκρασία του. Εάν τα στοιχεία απόψυξης δεν λειτουργούν σωστά, ο παγετός μπορεί να συσσωρευτεί στα πηνία του εξατμιστή, εμποδίζοντας τον αέρα να φτάσει στο ψυκτικό μέσα στα πηνία.

Μπορεί να φαίνεται περίεργο το ψυγείο σας να έχει παγετό και να είναι πολύ ζεστό ταυτόχρονα, αλλά αυτό ακριβώς συμβαίνει. Η απόψυξη μπορεί να διορθώσει προσωρινά το πρόβλημα, αλλά εάν συνεχίσει να συμβαίνει, ίσως χρειαστεί να επιδιορθωθούν τα στοιχεία απόψυξης.

ψυγείο

Δεν έχει αρκετό ψυκτικό 

Το ψυκτικό, που μερικές φορές αναφέρεται ως freon, είναι το υγρό μέσα στα πηνία του ψυγείου που παράγει τον δροσερό αέρα. Εάν το ψυκτικό διαρρεύσει ή εξατμιστεί, ενδέχεται να χρειαστεί να επαναφορτιστεί , δηλαδή να ξαναγεμιστεί. Πριν όμως ξαναγεμίσετε το ψυκτικό σας, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν διαρροές στα πηνία που θα προκαλούσαν το ίδιο πρόβλημα να ξανασυμβεί. Τα πηνία μπορεί να χρειαστεί να επισκευαστούν ή να αντικατασταθούν πρώτα.

Το ψυγείο δεν είναι επίπεδο

Έχετε ανώμαλα ή κεκλιμένα δάπεδα; Τα παλαιότερα σπίτια έχουν συχνά ανώμαλα δάπεδα λόγω της παλιάς θεμελίωσης τους. Εάν το ψυγείο σας δεν κάθεται σε επίπεδη επιφάνεια και κλίνει προς τα εμπρός, η πόρτα μπορεί να μένει ελαφρώς ανοιχτή ή να μην σφραγίζει σωστά. Τα περισσότερα ψυγεία έχουν ρυθμιζόμενα πόδια στο κάτω μέρος τους ώστε να μπορούν να ευθυγραμμιστούν, επιτρέποντας στην πόρτα να κλείνει και να σφραγίζει σωστά.

Πόσος χρόνος χρειάζονται οι κοινές επισκευές οικιακών συσκευών;

Ορισμένα προβλήματα μπορούν να επιλυθούν μέσα σε λίγα λεπτά, ενώ άλλα θα χρειαστούν πολλές επισκέψεις για την επίλυση τους και συνήθως δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε τι θα αντιμετωπίσουμε μέχρι να φτάσουμε στο σπίτι σας και να ρίξουμε μια ματιά στο πρόβλημα σας αυτοπροσώπως .

Ακολουθούν οι παράγοντες που ισχύουν για τον καθορισμό της διάρκειας μιας επισκευής συσκευών:

1. Διαθεσιμότητα την υπηρεσίας επισκευής συσκευών

Όταν καλείτε μια υπηρεσία επισκευής συσκευών περιμένετε ότι θα μπορούν να έρθουν στο σπίτι σας αμέσως. Αυτό δεν συμβαίνει πάντοτε, ωστόσο μπορεί να είναι κλειστά τα βράδια ή τα σαββατοκύριακα και όταν ανοίγουν ξανά να έχουν άλλες κλήσεις να καλύψουν.

Η Επισκευές Ψυγείων Πειραιάς είναι διαφορετική. Σε αντίθεση με τις περισσότερες εταιρείες, η επιχείρησή μας είναι ανοιχτή 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε οι πιο ικανοί να ανταποκριθούμε στις κλήσεις σας εγκαίρως. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας συνήθως θα βγαίνουν για να επισκευάσουν τη συσκευή σας την ίδια μέρα που καλείτε.

2. Η πολυπλοκότητα του προβλήματος

Ορισμένα προβλήματα αντιμετωπίζονται πιο ευκολότερα από άλλα. Ένα πλυντήριο πιάτων που έχει διαρροή με ελαττωματική σφράγιση μπορεί να είναι μια γρήγορη διόρθωση. ένα ψυγείο με σπασμένο συμπιεστή είναι μια πιο απαιτητική επισκευή. Δεν μπορούμε να σας πούμε αν έχετε μια επισκευή πέντε λεπτών ή μια επισκευή πέντε ωρών έως ότου μπορέσουμε να ελέγξουμε τη συσκευή σας και να αξιολογήσουμε τη ζημιά.

Μερικές φορές μπορούμε να διαγνώσουμε το πρόβλημα απλώς ενεργοποιώντας τη συγκεκριμένη συσκευή και βλέποντας ποιο είναι το πρόβλημα, ενώ άλλες φορές ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια διεξοδική αξιολόγηση στο εσωτερικό του.

3. Τα εξαρτήματα χρειάζονται

Στην εταιρεία μας, προσπαθούμε να διατηρούμε μια μεγάλη ποικιλία ανταλλακτικών στην αποθήκη μας για τις πιο δημοφιλείς μάρκες συσκευών. Τούτου λεχθέντος, είναι αδύνατο για εμάς να αποθηκεύουμε κάθε πιθανό μέρος για κάθε πιθανή συσκευή ανά πάσα στιγμή. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ενδέχεται να χρειαστεί να παραγγείλετε το μέρος της συσκευής που χρειαζόμαστε για την επισκευή σας.

Όποτε είναι μια επιλογή, επιλέγουμε να επισπεύσουμε την αποστολή, ακόμη και έχοντας το απαραίτητο μέρος μας σε μια νύχτα για να μπορέσουμε να ενεργοποιήσουμε τη συσκευή σας το συντομότερο δυνατό. Υπάρχουν στιγμές, ωστόσο, που πρέπει να περιμένουμε μερικές ημέρες ή και μερικές εβδομάδες για να φτάσει το ανταλλακτικό.

Γνωρίζουμε ότι αυτό μπορεί να είναι απογοητευτικό, αλλά να είστε σίγουροι, κάνουμε πάντα το καλύτερο δυνατό για να φροντίσουμε τη συσκευή σας όσο πιο γρήγορα μπορούμε.

ψυγείο

Πώς να κάνετε την επισκευή συσκευών πιο γρήγορη

Υπάρχουν μερικά απλά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να κάνετε τη διαδικασία επισκευής της συσκευής πιο γρήγορη. Πριν από το ραντεβού σας μαζί μας, συγκεντρώστε τα στοιχεία της εγγύησης σας, το εγχειρίδιο της συσκευής σας καθώς και το μοντέλο και τον αριθμό σειράς και ετοιμάστε τα για έλεγχο από τον τεχνικό μας. Καθαρίστε την περιοχή γύρω από τη συσκευή και βεβαιωθείτε ότι υπάρχει χώρος ελεύθερος προς και από τη συσκευή προς την εξώπορτα σας.

Προγραμματίστε ένα ραντεβού

Στέκεσαι μπροστά σε ένα ζεστό ψυγείο και αναρωτιέσαι τι θα έκανε το ψυγείο να σταματήσει να κρυώνει; Η Επισκευές Ψυγείων Πειραιάς μπορεί να διαγνώσει και να επιδιορθώσει όλες τις μάρκες και τα μοντέλα οικιακών συσκευών, συμπεριλαμβανομένων των ψυγείων. Θα αξιολογήσουμε την κατάσταση του ψυγείου σας, θα εντοπίσουμε το πρόβλημα και θα το επιδιορθώσουμε το συντομότερο δυνατό.

Εάν έχετε μια συσκευή που πρέπει να επισκευαστεί, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2130 905 875 ή επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ζητήσετε σέρβις. Παρέχουμε γρήγορη, αξιόπιστη υπηρεσία για όλες τις οικιακές σας συσκευές. και για να κλείσετε ραντεβού με την υπηρεσία επισκευής συσκευών της εταιρείας Επισκευές Ψυγείων Πειραιάς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares