ΠΡΟΦΙΛ

ΠΡΟΦΙΛ

Το προφίλ της εταιρεία Επισκευές Ψυγείων Πειραιάς 

Παρέχουμε γρήγορη, αξιόπιστη εξυπηρέτηση από έμπειρους τεχνικούς. Φτάνουμε άμεσα στο ραντεβού που έχετε προγραμματίσει και δεν θα προτείνουμε καμία υπηρεσία που δεν χρειάζεστε. Εάν μπορούμε να το διορθώσουμε χωρίς την ανάγκη νέων ανταλλακτικών, αυτό ακριβώς θα κάνουμε.

Οι επαναλαμβανόμενες παραπομπές των επιχειρήσεων και των πελατών σε νέους πελάτες είναι πολύ σημαντικές για εμάς. Είμαστε η μόνη εταιρεία επισκευών και σέρβις ψυγείων που θα χρειαστείτε ποτέ να αναζητήσετε σε περίπτωση βλάβης. Στόχος μας είναι να επαναφέρουμε τη συσκευή σας στην ίδια κατάσταση λειτουργίας που είχε την ημέρα που την φέρατε στο σπίτι. Προσφέρουμε επίσης τακτικές προγραμματισμένες συντηρήσεις για να είστε σίγουροι ότι δεν θα βρεθείτε προ εκπλήξεων κάποιο ζεστό πρωινό.

Οι περισσότερες εταιρείες επισκευής ψυγείων είναι πανομοιότητες, εκτός από αυτά τα 6 σημεία…

Οι περισσότεροι προσλαμβάνουν οποιονδήποτε!

Ένας τεχνικός είναι εξίσου καλός με την εκπαίδευσή του… Πολλές εταιρείες στερούνται επαρκών εκπαιδευτικών εγκαταστάσεων για να παρέχουν στους τεχνικούς τους τις δεξιότητες και τις γνώσεις που θα τους κάνει κορυφαίους τεχνικούς. Η εταιρεία Επισκευές Ψυγείων Πειραιάς παρέχει στους τεχνικούς της εκπαίδευση τόσο κατά την εργασία όσο και εκτός. Απαιτούμε το καλύτερο από τους τεχνικούς μας και δεν θα συμβιβαστούμε σε κάτι λιγότερο για τους πελάτες μας!

Θα πρέπει να αφήσετε ένα μήνυμα 

Εάν πρόκειται για μια εθνική εταιρεία ή για μια ατομική επιχείρηση, μπορεί να χρειαστούν πολλές τηλεφωνικές κλήσεις από μέρους σας για να καταφέρετε πραγματικά να μιλήσετε με έναν εκπρόσωπο της εταιρείας. Στην Επισκευές Ψυγείων Πειραιάς , έχουμε πάντα ένα άτομο διαθέσιμο για να απαντάει γρήγορα στην κλήση σας. Μπορούμε να απαντήσουμε σε ερωτήσεις σχετικά με τη συσκευή σας αλλά και για κάθε απορία σας. Θέλουμε να έχετε μια ικανοποιητική και ευχάριστη εμπειρία επισκευής!

Οι περισσότερες είναι αναποτελεσματικές και σας χρεώνουν για αυτό!

Εάν δεν έχουν το απαραίτητο εξάρτημα, ο ψυκτικός θα πρέπει να τρέξει και να το αγοράσει. Αυτό περιορίζει την αποτελεσματικότητα, περιπλέκει τα προγράμματα στα ραντεβού και διατηρεί το κόστος υψηλό. Η Επισκευές Ψυγείων Πειραιάς διαθέτει τον ταχύτερο αυτοκινούμενο στόλο οχημάτων πλήρη εξοπλισμένο με τα κατάλληλα εργαλεία και ανταλλακτικά ώστε να μην σας καθυστερούμε από το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας σας.

Έχουμε επίσης ένα γρήγορο σύστημα παράδοσης ανταλλακτικών που κρατά τους τεχνικούς μας στο χώρο σας ώστε να ολοκληρώνουν την εργασίας τους ανεμπόδιστοι. Εάν πρέπει να παραγγείλουμε ένα ανταλλακτικό, θα σας καλέσουμε τη στιγμή που θα το παραλάβουμε για να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού για να ολοκληρωθεί η επισκευή.

Οι περισσότεροι θα σας κάνουν να ακολουθήσετε το πρόγραμμά τους!

Στην εταιρεία μας, κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να προγραμματίσουμε μια ώρα για εξυπηρέτηση που είναι βολική για εσάς. Ξεκινάμε νωρίς και δουλεύουμε αργά… Πραγματοποιούμε εργασίες τα σαββατοκύριακα αλλά και οποιαδήποτε μας έχετε ανάγκη.

Η Επισκευές Ψυγείων Πειραιάς θα εκτελέσει την επισκευή στο σπίτι σας! 

Γνωρίζουμε ότι μπορεί να είναι μια πραγματική ταλαιπωρία η μεταφορά του ψυγείου για την επισκευή του. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο όλες οι κλήσεις ολοκληρώνονται επιτόπου στο χώρο σας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ελέγχουμε πολλές συσκευές στο ίδιο ραντεβού, απλώς πείτε μας ποιο είναι το πρόβλημα και θα βρούμε τη λύση.

Εάν δεν μπορούμε να το διορθώσουμε, τότε δεν μπορεί να διορθωθεί! Οι τεχνικοί μας είναι εκεί για να σας βοηθήσουν. Ρωτήστε τους για την αξία και την ανθεκτικότητα της συγκεκριμένης συσκευής σας ή για να πραγματοποιήσετε έναν τυπικό έλεγχο.

Πολλοί θα προτιμούσαν να σας πουλήσουν μια νέα συσκευή παρά να διορθώσουν την υπάρχουσα!

Στην εταιρεία Επισκευές Ψυγείων Πειραιάς θέλουμε να μπορείτε να αξιοποιήσετε τη μέγιστη αξία από τις υπάρχουσες συσκευές σας. Δεν πουλάμε συσκευές και έτσι οι τεχνικοί μας δεν θα σας πιέσουν να ξοδέψετε περισσότερα για μια νέα συσκευή, όταν η υπάρχουσα μπορεί να επισκευαστεί με χαμηλότερο κόστος.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσετε το επόμενο ραντεβού σας ή για να αντιμετωπίσουμε κάθε δυσκολία ή βλάβη του ψυγείου σας που σας δυσκολεύει στην καθημερινότητα σας. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας για να σας εξυπηρετήσουμε όποια στιγμή μας χρειαστείτε, 24 ώρες το 24ωρο και 365 μέρες το χρόνο, ακόμα και τις αργίες ή τα Σαββατοκύριακα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares