ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Συνεργάτες

Οι συνεργάτες αλλά και η ίδια η εταιρεία Επισκευές Ψυγείων Πειραιάς έχουν θέση ως στρατηγική τους τη συνεχή βελτίωση της παρεχόμενης αξίας των υπηρεσιών τους  και είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από τη σταθερή ανάπτυξη και αναγνώριση της επωνυμίας μας στον Πειραιά, τις γύρω περιοχές αλλά και όλης της Αττικής.

Πιστεύουμε ότι προσφέρουμε στους πελάτες μας περισσότερο ελεύθερο χρόνο, εύκολη πρόσβαση στις υπηρεσίες συντήρησης και επιδιόρθωσης  των επαγγελματικών και οικιακών οικιακών συσκευών τους και συγκεκριμένα των ψυγείων τους, την εξοικονόμηση χρημάτων, μια εξατομικευμένη προσέγγιση στη παροχής υπηρεσιών καθώς και την επιθυμητή αξία στην εμπιστοσύνη και την ικανοποίηση ότι επέλεξαν σωστά της εταιρεία μας και τους συνεργάτες μας για την επίλυση κάθε βλάβης που αντιμετωπίζουν.

Με εμάς, λαμβάνετε περισσότερα από μια υπηρεσία, λαμβάνετε προσεκτική και γνήσια βοήθεια. Επιπλέον, η ολοκληρωμένη προσέγγισή μας σε όλες τις διαδικασίες παράδοσης λύσεων διασφαλίζει ότι δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ των προσδοκιών σας και των αποτελεσμάτων των υπηρεσιών μας. Ο κύριος στόχος μας για την κάλυψη των προσωπικών σας αναγκών συντήρησης επιτυγχάνεται μέσω της διακριτικής, προσωπικής πινελιάς στην απόδοση των υπηρεσιών μας και της εξαιρετικής φροντίδας των συνεργατών μας που σας παρέχουν τις υπηρεσίες τους.

Οι συνεργάτες ψυκτικοί μας που μπορείτε να εμπιστευτείτε είναι οι παρακάτω:

Τα ποιο συνηθισμένα ανταλλακτικά ψυγείων

Όταν το ψυγείο σας δεν λειτουργεί, είναι χρήσιμο να γνωρίζετε τα πιο συνηθισμένα ανταλλακτικά ψυγείων, ακόμη και αν δεν σκοπεύετε να κάνετε την επισκευή μόνοι σας. Η σαφής κατανόηση των εξαρτημάτων της συσκευής θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τη διάγνωση όταν ο τεχνικός σας θα έρθει στο χώρο σας για να πραγματοποιήσει την επισκευή. Οι περισσότεροι πελάτες μας  πιστεύουν ότι η επισκευή ψυγείου τους θα τους κοστίσει πολύ ακριβά, αλλά αυτό δεν ισχύει απαραίτητα.

Οι συνεργάτες μας αλλά και το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας Επισκευές Ψυγείων Πειραιάς διαθέτουν ένα πλήρη εξοπλισμένο μηχανοκίνητο στόλο οχημάτων, πλήρως εξοπλισμένο με τα απαραίτητα εργαλεία και ανταλλακτικά ώστε η επισκευή της συσκευής να μην απαιτεί πολλές ώρες από το χρόνο σας.  Ακολουθούν λοιπόν τα πιο συνηθισμένα ανταλλακτικά ψυγείων που δεν θα σας κοστίσουν μια περιουσία αλλά θα επιδιορθώσουν τα πιο συχνά προβλήματα των ψυγείων.

Θερμοστάτης

Ο θερμοστάτης παρακολουθεί τη θερμοκρασία του ψυγείου σας και στη συνέχεια στέλνει την ένδειξη θερμοκρασίας στον πίνακα ελέγχου. Εάν ο θερμοστάτης χαλάσει ή δυσλειτουργεί, μπορεί να προκαλέσει διάφορα προβλήματα. Ο θερμοστάτης που αποτυγχάνει είναι μια κοινή αιτία του ψυγείου ώστε να μην κρυώνει τα τρόφιμα ή το ψυγείο να παγώνει τα τρόφιμα.

Όταν δεν ψύχεται σωστά, ο ανεμιστήρας του συμπιεστή και του εξατμιστή μπορεί να μην λειτουργεί όσο θα έπρεπε. Και το αντίστροφο όταν το ψυγείο σας παγώνει τα τρόφιμα οι ανεμιστήρες λειτουργούν πολύ συχνά ή συνεχόμενα. Εάν ο θερμοστάτης αποτύχει τότε σίγουρα θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την Επισκευές Ψυγείων Πειραιάς  ώστε να αντικατασταθεί άμεσα.

Βαλβίδα εισαγωγής νερού

Η βαλβίδα εισαγωγής νερού ρυθμίζει την παροχή νερού στο ψυγείο και στον πάγο. Επομένως, εάν δεν λειτουργεί σωστά, μπορεί να προκαλέσει διάφορα προβλήματα. Για παράδειγμα, εάν το ψυγείο σας έχει διαρροή νερού, η βαλβίδα εισόδου νερού μπορεί να έχει μια ρωγμή ή δεν είναι καλά στερεωμένη στη γραμμή παροχής νερού. Ή όταν ο διανομέας ψυγείου σας δεν λειτουργεί, ενδέχεται ο ένοχος να είναι η συσσώρευση αλάτων στη βαλβίδα.

Αυτές οι εναποθέσεις αλάτων μπορεί επίσης να είναι η αιτία του θορύβου που ακούτε να παράγει το ψυγείο σας. Η βαλβίδα εισαγωγής νερού δεν είναι ένα μέρος που μπορεί να επισκευαστεί, καθιστώντας το έτσι ένα από τα πιο κοινά ανταλλακτικά ψυγείων.

Είτε για την επισκευή συσκευών όπως το ψυγείο σας είτε για τη προληπτική συντήρηση τους, η εκτεταμένη γνώση των εξειδικευμένων τεχνικών επισκευής συσκευών και των συνεργατών μας καλύπτει ένα ευρύ φάσμα εταιρειών. Είμαστε διαθέσιμοι 24/7 για να λύσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την συσκευής σας, καλέστε μας απλά στο 2130 905 875  και θα βρεθούμε άμεσα στο χώρο σας για να σας εξυπηρετήσουμε.

Οι συνεργάτες τεχνικοί μας είναι:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares